Desserts feestdagen 2019

De feestdagen staan alweer voor de deur! Hoog tijd dus om ons assortiment voor kerst en nieuw aan te kondigen! 

Lees Meer

Rosbief salade

Lente, dat betekent slaatjes tijd! Bij ons stond deze week een heerlijk frisse rosbief salade op de menu. Vaak krijgen wij te horen in de winkel dat rosbief niet eenvoudig klaar te maken is, daarom delen we graag onze tips voor een perfect gegaard stukje vlees!

Lees Meer

Snel yoghurt sodabrood

De geur van versgebakken brood, dat vind ik echt heerlijk in de koudste maanden van het jaar. Maar tijd ontbreekt soms om zo'n lauwwarm broodje op tafel te toveren. Sodabrood is de oplossing! Na amper een uurtje kan je hiervan al een boterham rijkelijk besmeren met boerenboter!

Lees Meer

Gehaktbrood in gevlochten spek

Tijd voor een nieuw receptje. Echte dagelijkse kost: gehaktbrood! Gemaakt met gehakt van onze eigen varkens, want daar zijn we trots op. Voor fricandon schrijft men meestal gemengd gehakt in de receptuur, maar ook puur varkensgehakt is zeker mogelijk. Het zorgt voor een sappig gehaktbroodje, en ik kan je verzekeren, hier thuis is het altijd zéér snel verorberd. 

Lees Meer
1 2 3
Sarah Benny 189

Hallo!

Ik ben Sarah. Welkom op mijn blog! Hier schrijf ik neer wat voor lekkers ik maak in mijn boerderijkeuken, wat ik kweek in mijn moes- en kruidentuin en hoe ons leven eruit ziet op de boerderij. Op deze manier hopen we dat ook jij even kan meegenieten van ons leven op het platteland!

Van Eigen Kweek Nieuwsbrief

Vind je niet waar je naar op zoek bent? Schrijf je zeker in op onze nieuwsbrief want er komen geregeld nieuwe blogberichten en producten op onze pagina's. Als je je inschrijft word je als eerste op de hoogte gebracht van onze nieuwste producten en recepten!