Kerst 2

Ijstaarten feestdagen 2017

De feestdagen komen eraan! Dat betekent lekkere dessertjes uitkiezen om straks, onder de kerstboom, van te genieten!! Hierbij stellen wij jullie graag onze ijstaarten voor!

Bestellingen voor desserts ontvangen wij graag 7 dagen voor afhaaldatum. Bestellen kan via e-mail, telefonisch, of kom even langs in de winkel!

Ijstaarten Kerst 2017 Rode Taart

Rode bûche: een klassieke kerstbûche afgewerkt met een rode frambozenspiegel en een biscuitbodem. Huisgemaakt vanilleroomijs als basis en een tweede ijssmaak naar keuze (wij raden bij de fruitige spiegel een fruitige ijssmaak aan zoals aardbei roomijs of bosvruchtensorbet). 

Beschikbaar voor 6, 8, 10 of 12 personen. 3,30 EUR/pp.

Ijstaarten Kerst 2017 4

Bûche meringue: een klassieke kerstbûche afgewerkt met Italiaans kookschuim (meringue) en een biscuitbodem. Huisgemaakt vanilleroomijs als basis en een tweede ijssmaak naar keuze (keuze uit vanille, chocolade, stracciatella, mokka, speculoos, bosvruchtensorbet, citroensorbet). 

Beschikbaar voor 6, 8, 10 of 12 personen. 3,30 EUR/pp.

Ijstaarten Kerst 2017 5

Ronde chocoladeijstaart: een ronde ijstaart afgewerkt met een chocoladespiegel en krokante bodem. Huisgemaakt vanilleroomijs als basis en een tweede ijssmaak naar keuze (keuze uit vanille, chocolade, stracciatella, mokka, speculoos, bosvruchtensorbet, citroensorbet). 

Beschikbaar vanaf 4 personen. 3,30 EUR/pp.

Ijstaarten Kerst 2017 6

Vierkante meringue ijstaart: een vierkant ijstaartje afgewerkt met Italiaans kookschuim (meringue) en een krokante bodem. Huisgemaakt vanilleroomijs als basis en een tweede ijssmaak naar keuze (keuze uit vanille, chocolade, stracciatella, mokka, speculoos, bosvruchtensorbet, citroensorbet). 

Beschikbaar voor 4, 6, 8, 10, 14, 16, 20 of 25 personen. 3,30 EUR/pp.

Ijstaarten Kerst 2017 2

Eénpersoons iglo: een éénpersoons ijstaartje van vanille of chocolade ijs. Afgewerkt met Italiaans kookschuim en een biscuitbodem. 

Beschikbaar per stuk. 3,50 EUR/st.

Ijstaarten Kerst 2017 3

Eénpersoons chocoladetaartje: een éénpersoons ijstaartje van vanille of chocolade ijs. Afgewerkt met een chocoladespiegel en een biscuitbodem.

Beschikbaar per stuk. 3,50 EUR/st.

Rijstpap Chocomousse

Feestelijke dessertglaasje op een voetje (100ml)
Keuze uit rijstpap (0,75 EUR/st.), chocomousse (0,90 EUR/st.) en tiramisu (1,10 EUR/st.)

Ijstaarten Kerst 2017

Onze huisgemaakte frisco's in een kerstjasje! Keuze uit vanille, chocolade of aardbei roomijs. Verkrijgbaar per stuk. 2 EUR/st.

Kerst

Op zoek naar een leuk, uniek en lokaal geschenkje? Bij ons kan je ook cadeaupakketten krijgen volgens een bedrag naar keuze. Het mandje kan je vullen met ons winkelaanbod: confituren, lokale thee, honing, lokale quinoa, bloem & meel, appelsap, zuiveldessertjes,...

Kerst Cadeaubon

Kan je echt niet kiezen? Dan zijn er nog onze cadeaubonnen, eveneens volgens een bedrag naar keuze!

Aarzel niet ons te contacteren bij vragen of onduidelijkheden! Wij helpen je graag verder!

Fijne feestdagen!
Sarah & Benny

2 reacties
Alfred Deckmyn

Wil je me laten weten als er soms kippen te koop zijn ( geslacht) die op natuurlijke wijze zijn gekweekt.

Toon reacties
Sarah D'hooge

Dag Alfred, er zullen terug kippen zijn in het voorjaar! Schrijf je gerust in op onze nieuwsbrief of volg ons via Facebook om op de hoogte gehouden te worden! Grtjs en een prettig nieuwjaar, Sarah

Sarah Benny 189

Hallo!

Ik ben Sarah. Welkom op mijn blog! Hier schrijf ik neer wat voor lekkers ik maak in mijn boerderijkeuken, wat ik kweek in mijn moes- en kruidentuin en hoe ons leven eruit ziet op de boerderij. Op deze manier hopen we dat ook jij even kan meegenieten van ons leven op het platteland!

Van Eigen Kweek Nieuwsbrief

Vind je niet waar je naar op zoek bent? Schrijf je zeker in op onze nieuwsbrief want er komen geregeld nieuwe blogberichten en producten op onze pagina's. Als je je inschrijft word je als eerste op de hoogte gebracht van onze nieuwste producten en recepten!