Valentijn 2017 Ijstaart Deel

Ijstaarten valentijn

Nog een weekje en we vieren valentijn met onze allerliefste! Heb je nog geen cadeautje, of ben je op zoek naar een lekker dessertje om samen op te eten? Sarah liet haar creativiteit de vrije loop met enkele leuke taartjes tot gevolg!

Valentijn 2017 Ijstaart 3

Ijstaartje vanaf 4 personen met vanille roomijs en tweede ijssmaak naar keuze. Afgewerkt met een frambozenspiegel, meringue en krokante bodem.
Aanrader met bosvruchtensorbet, chocolade of aardbei roomijs. 
3,30 EUR/persoon.

Valentijn 2017 Ijstaart 4

Ijstaartje vanaf 4 personen met vanille roomijs en tweede ijssmaak naar keuze. Afgewerkt met meringue en krokante bodem.
Aanrader met bosvruchtensorbet of aardbei roomijs. 
3,30 EUR/persoon.

Valentijn 2017 Ijstaart 2

Eénpersoonstaartje, te koop per stuk! Afgewerkt met chocolade ganache en biscuitbodem. Verkrijgbaar met vanille of chocolade roomijs.
3,50 EUR/stuk.

Valentijn 2017 Ijstaart

Tot slot hebben we onze huisgemaakte frisco's, ditmaal in een valentijnsjasje! Verkrijgbaar met vanille ijs met melkchocolade omhuld, chocolade of aardbei ijs met witte chocolade omhuld.
3 EUR/stuk.

Bestellingen ontvangen we graag ten laatste 3 dagen voor het afhalen!

Groetjes van op de boerderij!

X
Sarah

0 reacties
Sarah Benny 189

Hallo!

Ik ben Sarah. Welkom op mijn blog! Hier schrijf ik neer wat voor lekkers ik maak in mijn boerderijkeuken, wat ik kweek in mijn moes- en kruidentuin en hoe ons leven eruit ziet op de boerderij. Op deze manier hopen we dat ook jij even kan meegenieten van ons leven op het platteland!

De blog werd onlangs vernieuwd. Er zijn dus nog heel wat blogpost van de afgelopen twee jaar die ook hier moeten verschijnen. Daar werken we momenteel hard aan! Kom dus snel nog even langs om jouw culinaire inspiratie te vinden!

Van Eigen Kweek Nieuwsbrief

Vind je niet waar je naar op zoek bent? Schrijf je zeker in op onze nieuwsbrief want er komen geregeld nieuwe blogberichten en producten op onze pagina's. Als je je inschrijft word je als eerste op de hoogte gebracht van onze nieuwste producten en recepten!