Gehaktbrood in gevlochten spek

Tijd voor een nieuw receptje. Echte dagelijkse kost: gehaktbrood! Gemaakt met gehakt van onze eigen varkens, want daar zijn we trots op. Voor fricandon schrijft men meestal gemengd gehakt in de receptuur, maar ook puur varkensgehakt is zeker mogelijk. Het zorgt voor een sappig gehaktbroodje, en ik kan je verzekeren, hier thuis is het altijd zéér snel verorberd. 

Lees Meer
1 2 3
Sarah Benny 189

Hallo!

Ik ben Sarah. Welkom op mijn blog! Hier schrijf ik neer wat voor lekkers ik maak in mijn boerderijkeuken, wat ik kweek in mijn moes- en kruidentuin en hoe ons leven eruit ziet op de boerderij. Op deze manier hopen we dat ook jij even kan meegenieten van ons leven op het platteland!

De blog werd onlangs vernieuwd. Er zijn dus nog heel wat blogpost van de afgelopen twee jaar die ook hier moeten verschijnen. Daar werken we momenteel hard aan! Kom dus snel nog even langs om jouw culinaire inspiratie te vinden!

Van Eigen Kweek Nieuwsbrief

Vind je niet waar je naar op zoek bent? Schrijf je zeker in op onze nieuwsbrief want er komen geregeld nieuwe blogberichten en producten op onze pagina's. Als je je inschrijft word je als eerste op de hoogte gebracht van onze nieuwste producten en recepten!