Hoe maak je een desemstarter + mijn favoriete recept voor een zuurdesembrood!

Na het delen van mijn twee successleutels voor een heerlijk zuurdesembrood vorige week, gaan we nu natuurlijk pas echt aan de slag! Ik vertel jullie graag hoe ik mijn zuurdesemstarter maakte, en deel één van mijn favoriete receptjes

Lees Meer

Mijn twee successleutels voor een heerlijk zuurdesembrood!

Bij ons staat de winter gelijk aan het bakseizoen! De geur van vers gebakken brood doorheen het huis, een nog-net-warm rozijnenbroodje met een laagje boerenboter, dikke snedes zuurdesembrood voor bij de pompoensoep,… Ik vind het heerlijk! ..

Lees Meer

Mijn drie favoriete winterdrankjes!

Niks is lekkerder dan met koud weer je verwarmen aan een kop verse chocolademelk, of een frisse thee! Last van een verkoudheid? Ook daarvoor heb ik de oplossing!

Lees Meer

Honing-mosterd speksneetjes met witloof

Speksneetjes, ze komen in onze moderne keuken niet vaak meer voor en zijn vooral een herinnering aan de kookkunsten van ons oma. Maar geloof me, een speklapje oven-gegaard met een laagje honing-mosterd vinaigrette = HEERLIJK!

Lees Meer
1 2 3 4
Sarah Benny 189

Hallo!

Ik ben Sarah. Welkom op mijn blog! Hier schrijf ik neer wat voor lekkers ik maak in mijn boerderijkeuken, wat ik kweek in mijn moes- en kruidentuin en hoe ons leven eruit ziet op de boerderij. Op deze manier hopen we dat ook jij even kan meegenieten van ons leven op het platteland!

Van Eigen Kweek Nieuwsbrief

Vind je niet waar je naar op zoek bent? Schrijf je zeker in op onze nieuwsbrief want er komen geregeld nieuwe blogberichten en producten op onze pagina's. Als je je inschrijft word je als eerste op de hoogte gebracht van onze nieuwste producten en recepten!