Mijn twee successleutels voor een heerlijk zuurdesembrood!

Bij ons staat de winter gelijk aan het bakseizoen! De geur van vers gebakken brood doorheen het huis, een nog-net-warm rozijnenbroodje met een laagje boerenboter, dikke snedes zuurdesembrood voor bij de pompoensoep,… Ik vind het heerlijk! ..

Lees Meer

Mijn drie favoriete winterdrankjes!

Niks is lekkerder dan met koud weer je verwarmen aan een kop verse chocolademelk, of een frisse thee! Last van een verkoudheid? Ook daarvoor heb ik de oplossing!

Lees Meer

Honing-mosterd speksneetjes met witloof

Speksneetjes, ze komen in onze moderne keuken niet vaak meer voor en zijn vooral een herinnering aan de kookkunsten van ons oma. Maar geloof me, een speklapje oven-gegaard met een laagje honing-mosterd vinaigrette = HEERLIJK!

Lees Meer

Pastasalade met groene wintergroenten & onze beste wensen!

2018, een nieuw jaar, een nieuwe start! Eerst en vooral natuurlijk onze beste wensen voor dit nieuwe jaar! We hopen dat jullie de voorbije week al heel wat gezellige momenten hebben kunnen beleven met familie en vrienden rond de tafel...

Lees Meer
1 2 3 4
Sarah Benny 189

Hallo!

Ik ben Sarah. Welkom op mijn blog! Hier schrijf ik neer wat voor lekkers ik maak in mijn boerderijkeuken, wat ik kweek in mijn moes- en kruidentuin en hoe ons leven eruit ziet op de boerderij. Op deze manier hopen we dat ook jij even kan meegenieten van ons leven op het platteland!

De blog werd onlangs vernieuwd. Er zijn dus nog heel wat blogpost van de afgelopen twee jaar die ook hier moeten verschijnen. Daar werken we momenteel hard aan! Kom dus snel nog even langs om jouw culinaire inspiratie te vinden!

Van Eigen Kweek Nieuwsbrief

Vind je niet waar je naar op zoek bent? Schrijf je zeker in op onze nieuwsbrief want er komen geregeld nieuwe blogberichten en producten op onze pagina's. Als je je inschrijft word je als eerste op de hoogte gebracht van onze nieuwste producten en recepten!