Herfstige quinoasalade

Herfst staat gelijk aan pompoen, dus een heerlijke salade met deze kleurrijke groente mag zeker niet ontbreken deze maand! Ik ging aan de slag met quinoa, een Hokkaido pompoen, spekblokjes en een avocado uit het fruitpakket van De Wassende Maan...

Lees Meer

Witte ontbijtbolletjes voor een heerlijk zondags ontbijt!

Vandaag krijgen we er een extra uurtje bij. Een uurtje extra slaap, extra uitstapje, extra tv-kijken,... het is maar hoe je het invult! Ik gebruikte het uurtje om wat lekkers te bakken, zo dadelijk voor het ontbijt!

Lees Meer

Een broodje pulled pork!

Toen er mij een dik jaar terug werd gevraagd wat ik allemaal in mijn winkeltje zou verkopen, had ik zeker nooit pulled pork gezegd. Maar of diezelfde pulled pork vaak op ons eigen bord zou verschijnen, daar was geen twijfel aan...

Lees Meer

Rode vruchtentaart

Zomer... de overvloed aan heerlijkheden uit de moestuin kan van start gaan! In onze moestuin hebben we een bessenkooi, die momenteel mooi rood kleurt door alle heerlijke bessen! Tijd om aan de slag te gaan, voor een heerlijk dessert!

Lees Meer
2 3 4 5 6
Sarah Benny 189

Hallo!

Ik ben Sarah. Welkom op mijn blog! Hier schrijf ik neer wat voor lekkers ik maak in mijn boerderijkeuken, wat ik kweek in mijn moes- en kruidentuin en hoe ons leven eruit ziet op de boerderij. Op deze manier hopen we dat ook jij even kan meegenieten van ons leven op het platteland!

Van Eigen Kweek Nieuwsbrief

Vind je niet waar je naar op zoek bent? Schrijf je zeker in op onze nieuwsbrief want er komen geregeld nieuwe blogberichten en producten op onze pagina's. Als je je inschrijft word je als eerste op de hoogte gebracht van onze nieuwste producten en recepten!