Witte ontbijtbolletjes voor een heerlijk zondags ontbijt!

Vandaag krijgen we er een extra uurtje bij. Een uurtje extra slaap, extra uitstapje, extra tv-kijken,... het is maar hoe je het invult! Ik gebruikte het uurtje om wat lekkers te bakken, zo dadelijk voor het ontbijt!

Lees Meer

Een broodje pulled pork!

Toen er mij een dik jaar terug werd gevraagd wat ik allemaal in mijn winkeltje zou verkopen, had ik zeker nooit pulled pork gezegd. Maar of diezelfde pulled pork vaak op ons eigen bord zou verschijnen, daar was geen twijfel aan...

Lees Meer

Rode vruchtentaart

Zomer... de overvloed aan heerlijkheden uit de moestuin kan van start gaan! In onze moestuin hebben we een bessenkooi, die momenteel mooi rood kleurt door alle heerlijke bessen! Tijd om aan de slag te gaan, voor een heerlijk dessert!

Lees Meer

Meiraapjes met honing, hazelnoot en verse tijm

De voorlaatste dag van mei, perfect moment dus om een receptje met meiraapjes te delen! Ik zaaide ze in maart in onze serre en kan nu enorme joekels van raapjes oogsten. Ze hebben een lichtzoete, bijna radijsachtige smaak. ...

Lees Meer
2 3 4 5 6
Sarah Benny 189

Hallo!

Ik ben Sarah. Welkom op mijn blog! Hier schrijf ik neer wat voor lekkers ik maak in mijn boerderijkeuken, wat ik kweek in mijn moes- en kruidentuin en hoe ons leven eruit ziet op de boerderij. Op deze manier hopen we dat ook jij even kan meegenieten van ons leven op het platteland!

De blog werd onlangs vernieuwd. Er zijn dus nog heel wat blogpost van de afgelopen twee jaar die ook hier moeten verschijnen. Daar werken we momenteel hard aan! Kom dus snel nog even langs om jouw culinaire inspiratie te vinden!

Van Eigen Kweek Nieuwsbrief

Vind je niet waar je naar op zoek bent? Schrijf je zeker in op onze nieuwsbrief want er komen geregeld nieuwe blogberichten en producten op onze pagina's. Als je je inschrijft word je als eerste op de hoogte gebracht van onze nieuwste producten en recepten!