De lekkerste pannenkoeken!

We kregen veel positieve woorden over onze pannenkoeken vorig weekend op de opendeur. Al heel wat mensen vroegen het receptje, en dat willen wij uiteraard delen met jullie!

Lees Meer

Open boerderij weekend en de oplossingen op de quizvraagjes!

Inmiddels is ons open boerderij weekend al weer achter de rug. De rust is teruggekeerd, de diepvries zit weer vol vers hoeve ijs en in de koeltoog kan je terug onze lekkere chocomousse terugvinden. 

Lees Meer

Fazant met witloof en kruidige aardappeltjes

Het weekend staat alweer voor de deur! En om dat te vieren gooien we nog eens een stukje wild in de kookpot, want met maar 3 weekends meer voor de boeg...

Lees Meer

Roggekoekjes en de start van het nieuwe moestuinseizoen!

Inmiddels waaien we buiten al weer bijna weg, en zit de zon verstopt achter heel wat regenwolken. Maar dat heerlijke weertje vorige week gaf mij toch weer...

Lees Meer
3 4 5 6 7
Sarah Benny 189

Hallo!

Ik ben Sarah. Welkom op mijn blog! Hier schrijf ik neer wat voor lekkers ik maak in mijn boerderijkeuken, wat ik kweek in mijn moes- en kruidentuin en hoe ons leven eruit ziet op de boerderij. Op deze manier hopen we dat ook jij even kan meegenieten van ons leven op het platteland!

De blog werd onlangs vernieuwd. Er zijn dus nog heel wat blogpost van de afgelopen twee jaar die ook hier moeten verschijnen. Daar werken we momenteel hard aan! Kom dus snel nog even langs om jouw culinaire inspiratie te vinden!

Van Eigen Kweek Nieuwsbrief

Vind je niet waar je naar op zoek bent? Schrijf je zeker in op onze nieuwsbrief want er komen geregeld nieuwe blogberichten en producten op onze pagina's. Als je je inschrijft word je als eerste op de hoogte gebracht van onze nieuwste producten en recepten!